Erdoğan'dan Netanyahu'ya çok sert yanıt: Ellerinde Filistinlilerin kanı var

Erdoğan'dan Netanyahu'ya çok sert yanıt: Ellerinde Filistinlilerin kanı var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu'ya çok sert cevap verdi: Netanyahu, BM kararlarını ihlal ederek, savunmasız insanların ülkesini 60’ı aşkın yıldır işgal eden aparthayd ülkesinin başbakanı. Elinde Filistinlilerin kanı var ve bunu Türkiye’ye saldırarak gizleyemez. İnsanlık dersi mi istiyorsunuz?

Erdoğan'dan Netanyahu'ya çok sert yanıt: Ellerinde Filistinlilerin kanı var
16px
24px
15.05.2018 19:00
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya çok sert cevap verdi: Netanyahu, BM kararlarını ihlal ederek, savunmasız insanların ülkesini 60’ı aşkın yıldır işgal eden aparthayd ülkesinin başbakanı. Elinde Filistinlilerin kanı var ve bunu Türkiye’ye saldırarak gizleyemez. İnsanlık dersi mi istiyorsunuz? 10 Emir’i okuyun.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan twitter'dan şu mesajı paylaştı:

"Netanyahu, BM kararlarını ihlal ederek 60 yıldan fazladır savunmasız insanların topraklarını işgal eden ırkçı bir devletin başbakanıdır. Ellerinde Filistinlilerin kanı var ve Türkiye'ye saldırarak suçlarını örtemez. İnsanlık konusunda ders mi istiyorsun? 10 Emri oku"  

?ref_src=twsrc%5Etfw">15 Mayıs 2018

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün İsrail'in yaptığı sivil katliamına çok sert tepki göstermişti.

Netanyahu ise bugün twitter'dan "Erdoğan Hamas'ın en büyük destekçilerinden biridir, dolayısıyla kendisi terör ve katliamdan şüphesiz çok iyi anlar. Kendisine tavsiyem, bize ahlak vaazı vermesin" diye yazmıştı.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde