Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na saldırıya ilişkin ilk açıklama: Ne yazık ki...

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na saldırıya ilişkin ilk açıklama: Ne yazık ki...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan saldırıya ilişkin bir gün sonra açıklamada bulundu.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na saldırıya ilişkin ilk açıklama: Ne yazık ki...
16px
24px
22.04.2019 14:15
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun dün Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili olarak "Ne yazık ki dün Çubuk’ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Ankara Çubuk'ta katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili olarak Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Erdoğan, şunları söyledi:

"Dün dört şehidimizi toprağa verdik. Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vatan onların bize bıraktığı kutsal bir emanettir."

"Ne yazık ki dün Çubuk’ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür."

?ref_src=twsrc%5Etfw">April 22, 2019

"Olay tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Şiddeti asla tasvip edemeyiz. Şiddetin ve terörün her türüne karşıyız. Kimsenin Türkiye’nin huzur iklimine zarar vermesine müsaade etmeyiz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde