Erdoğan'dan Aktrollere ters köşe

Erdoğan'dan Aktrollere ters köşe

Mina Başaran ve arkadaşları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailelere taziyede bulundu...

Erdoğan'dan Aktrollere ters köşe
16px
24px
13.03.2018 06:11
ABONE OLgoogle

AK Trollerin, zengin oldukları ve bekarlığa veda partisi yaptıkları gerekçesiyle tepki paylaşımlarında bulundukları Mina Başaran ve arkadaşları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailelere taziyede bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye amacıyla iş adamı Hüseyin Başaran'ı bu akşam telefonla aradı.

Yaşamını yitirenlerden Mina Başaran'ın babası iş adamı Hüseyin Başaran'a kazadan derin üzüntü duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazazede ailelerin acılarını paylaştığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kazada çocuklarını ve yakınlarını kaybeden ailelere Allah'tan sabır ve metanet dilediği kaydedildi.

İstanbul’a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri’nden havalanan Başaran Holding’e ait özel jetin dün akşam İran'ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi neticesinde 3’ü mürettebat toplam 11 kişi hayatını kaybetmişti.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde