Erdoğan'dan AKP'nin kurucusuna sert sözler: Sıfırlandı

Erdoğan'dan AKP'nin kurucusuna sert sözler: Sıfırlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abdüllatif Şener'e sert sözler! "Siyasette kıymeti harbiyesi yok"

Erdoğan'dan AKP'nin kurucusuna sert sözler: Sıfırlandı
16px
24px
14.05.2018 12:48
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye konuştu.

Erdoğan, BBC'nin partisinin kurucuları arasında yer alan Abdüllatif Şener ile ilgili sorusuna "Bu referansın siyasette kıymeti harbiyesi yok." yanıtını vererek "Tayyip Erdoğan'a ileri geri konuşmak suretiyle oradan rant elde etmeye çalışıyor" diye konuştu.

AKP'nin kurucuları arasında yer alan ve Başbakan eski yardımcısı Abdüllatif Şener'in, hükümete yönelttiği eleştirilerle ilgili bir soru üzerine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, "Bana öyle bir referans gösterin ki gösterdiğiniz bu referansı biz adam yerine koyalım. Bu referansın siyasette kıymeti harbiyesi yok." yanıtını verdi.

Şener'in referans alınmasını eleştiren Erdoğan, "Partimizden ayrıldıktan sonra parti kurdu sıfırlandı, başkalarına yanaştı sıfırlandı. Yatıyor kalkıyor, şu anda Türkiye'nin 11,5 yıl Başbakanlığını yapmış, 4 yıl Cumhurbaşkanlığını yapmış Tayyip Erdoğan'a ileri geri konuşmak suretiyle oradan rant elde etmeye çalışıyor" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde