Erdoğan: Fırsatçılara karşı üçlü denetim yapılmalı

Erdoğan: Fırsatçılara karşı üçlü denetim yapılmalı

İçişleri Bakanlığı ve belediye zabıtalarının fırsatçılarla mücadele için ortak çalışması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu işin sadece Ticaret Bakanlığı'na bırakılmamasını istediği belirtildi.

Erdoğan: Fırsatçılara karşı üçlü denetim yapılmalı
16px
24px
09.10.2018 07:36
ABONE OLgoogle

AK Parti'nin hafta sonu Kızılcahamam'da yaptığı kampın en önemli konusunu ekonomik sorunlar oluşturdu.

Hürriyet'in aktardığı habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantının kapalı bölümünde fırsatçılarla iyi mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, bu işin sadece Ticaret Bakanlığı'na bırakılmamasını istedi.

İçişleri Bakanlığı ve belediye zabıtalarının da fırsatçılarla mücadele için ortak çalışması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Çok etkili denetimler yapılsın, vatandaşı bu fırsatçılara bırakmayın" dedi. Ticaret Bakanlığı'ndan 69 bin 200 ürüne 'haksız fiyat artışı' denetimi

Toplantıda bazı milletvekilleri yerelde yaşanan ekonomik sorunları dile getirerek piyasaların canlanması ve para girişinin sağlanması için tüccar ve sanayicinin devletteki KDV iadelerinin bir an önce ödenmesini istediler. Habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da bunu yapabileceklerini söyledi.

'YOL YAPIMI VE ALTYAPI HİZMETLERİNE YÖNELİK ÖDENEKLER DURMA NOKTASINA GELDİ'

Yerel seçime giderken bölgelerinde yaşadıkları sorunları anlatan milletvekilleri, ayrıca, yol yapımı ve altyapı hizmetlerine yönelik ödeneklerin durma noktasına geldiğini, işlerin yarım kaldığını, bunun da vatandaşta olumsuz etki yaptığını dile getirdiler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde