Erdoğan Demirören için taziye mesajları: Değerli bir duayeni kaybettik..

Erdoğan Demirören için taziye mesajları: Değerli bir duayeni kaybettik..

Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri, siyasiler ve iş insanları taziye mesajı yayınladı.

Erdoğan Demirören için taziye mesajları: Değerli bir duayeni kaybettik..
16px
24px
08.06.2018 11:12
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında ''Çalışma hayatında önemli başarılara imza atan, ülkemize değerli katkılarda bulunan kıymetli sanayici ve işadamı Erdoğan Demirören, her zaman hayırla yâd edilecektir'' dedi. Cumhurbaşkanı, Erdoğan Demirören'in vefatının ardından aileyi telefonla arayıp taziyede de bulundu. Başbakan Yıldırım da ''Erdoğan Demirören, Türkiye’nin ekonomik olarak güçlenmesi ve sanayi atılımlarıyla kalkınması için hayatı boyunca büyük hizmetlerde bulunan, binlerce kişiye istihdam sağlayan seçkin ve saygın biriş adamı olarak hatırlanacaktır'' dedi. Hürriyet ve Kanal D'nin yeni sahibi Erdoğan Demirören vefat etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 'HER ZAMAN HAYIRLA YÂD EDİLECEKTİR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum.
Çalışma hayatında önemli başarılara imza atan, ülkemize değerli katkılarda bulunan kıymetli sanayici ve işadamı Erdoğan Demirören, her zaman hayırla yÂd edilecektir. Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyorum.”

CUMHURBAŞKANI, ERDOĞAN AİLESİNİ TELEFONLA ARAYARAK TAZİYEDE BULUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından aileyi telefonla arayarak taziyede bulundu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre mitingde konuşacağı Nevşehir'e helikopterle inmesinin hemen ardından, Erdoğan Demirören'in kızı, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık AŞ Yönetim Kurulu üyesi Meltem Demirören Oktay ve oğlu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat haberinin kendisini derinden üzdüğünü belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet diledi. Ailenin acılarını paylaşan, Erdoğan Demirören'in vefatının iş dünyası için büyük bir kayıp olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhumun tüm aile bireylerine, sevenlerine ve Demirören Holding başta olmak üzere iş dünyasına başsağlığı dileğinde bulundu.

BAŞBAKAN YILDIRIM: SEÇKİN VE SAYGIN BİR İŞADAMI OLARAK HATIRLANACAKTIR

Başbakan Binali Yıldırım, Erdoğan Demirören'in vefatının ardından yayınladığı taziye mesajında şunları söyledi:
''Ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayan Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören’in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Erdoğan Demirören, Türkiye’nin ekonomik olarak güçlenmesi ve sanayi atılımlarıyla kalkınması için hayatı boyunca büyük hizmetlerde bulunan, binlerce kişiye istihdam sağlayan seçkin ve saygın bir işadamı olarak hatırlanacaktır. Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum.''

BAŞBAKAN YARDIMCISI BEKİR BOZDAĞ

"Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Demirören ailesine başsağlığı ve sabır dilerim."

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU

''Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli işadamı Erdoğan Demirören’e Rabbimden rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı niyaz ediyorum. Mekânı cennet olsun. Allahu Teâlâ rahmetiyle muamele etsin.''

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU: İYİ BİR İŞADAMIYDI

"Allah rahmet eylesin. Erdoğan Demirören bu ülkenin önemli üreticilerinden bir tanesiydi. Sanayiciydi, iyi bir işadamıydı. Memleketimize hem ekonomik hem de istihdam açısından büyük katkıları olmuştu. Gizlenmeyi sevmeyen bir adamdı. Sorumluluk almaktan kaçmayan bir adamdı. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

ADALET BAKANI ABDÜLHAMİT GÜL

''Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberini teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine sabırı cemil niyaz ediyorum.''

MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL

''Ülkemizin saygın işadamlarından, Demirören Holding’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefat haberini teessürle öğrendim. 
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.'' 

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKÇİ

''Ülkemiz iş dünyası için önemli bir değer olan Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatını üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.'' 

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKÇİ

"Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatından büyük üzüntü duydum. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI NUMAN KURTULMUŞ

''İş dünyamızın önemli isimlerinden Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.''

MEHMET AĞAR: 'BİR ŞOKLA UYANDIM BU SABAH'

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Erdoğan Demirören'in vefatının ardından şunları söyledi: ''Çok genç yaşta tanıdım kendisini. İstanbul Emniyeti'nde şube müdürüydüm o dönemde. Devletin imkânları bu kadar güçlü değildi. Kendisi Ankara pazarlarının sahibiydi. Yüklü miktarda alışveriş çekleri verirdi bana. Bunu durumu olmayan polis memurlarıyla paylaş derdi. İhtiyacı olan bütün arkadaşlarımızla paylaşırdım. Çok önemli miktarda yaraya derman olurdu. Kimsenin de bilmesini istemezdi. Yıllar geçti aradan, 30 yılı aşkın süre geçti.
Vefatından dolayı derin bir üzüntü içerisindeyim. Hep iyiydi, hep sıcaktı. Problem çözücüydü. Ailesi başta olmak üzere bütün çevresine karşı şefkatliydi. Sanayiden spor hayatına kadar her yönde üzerine düşeni yaptı. İyi izler bıraktığına gönülden inanıyorum. Bu sabah bir şokla uyandım bu sabah. Geride de çok güzel yetiştirdiği çocuklarını bıraktı, torunlarını bıraktı. İnanıyorum ki Demirören soyadını yaşatacaklardır.''

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TUNCAY ÖZKAN:

''Demirören Grubu’nun sahibi Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Sevgili Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, Demirören ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.'' 

MERAL AKŞENER: 'ERDOĞAN BEY ÇOK ESKİDEN TANIDIĞIM İYİ BİR İNSANDI'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı dolayısıyla açıklamada bulundu. Akşener, "Erdoğan Bey çok eskiden tanıdığım bir insandı. İyi bir insandı. Allah mekânını cennet etsin. Ailesine sabır diliyorum" dedi.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU: “İŞ DÜNYASI, DEĞERLİ BİR DUAYENİ KAYBETTİ”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının önemli isimlerinden Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatına ilişkin bir mesaj yayımladı.

Hisarcıklıoğlu, mesajında “İş dünyası Sayın Demirören’in kaybıyla çok değerli bir duayeni kaybetti" ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, Demirören’in vefatına ilişkin mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Bir süredir tedavi görmekte olan Türk iş dünyasının ve sanayisinin değerli isimlerinden Erdoğan Demirören’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim.

İş hayatında önemli başarılara imza atan ve duayen bir isim olan Demirören değerli bir insandı.

Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına ve sosyal projelere ömrünü adayan Demirören'e Allah’tan rahmet, Demirören ailesine, yakınlarına, Demirören Holding’e ve Türk iş dünyasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

GÜLER SABANCI: BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatına ilişkin bir mesaj yayımladı. İşte o mesaj:

Türk iş dünyamızın önde gelen büyüklerinden Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören beyefendiyi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz.

Erdoğan Bey; enerjisi çok yüksek, çalışma azmiyle dolu, yaptığı işi çok seven bir iş adamıydı. Başta rahmetli Sakıp Sabancı olmak üzere, yakın aile dostumuz olan Erdoğan Bey’in ülkemiz ekonomisi ve sosyal hayatı için kıymetli katkıları olmuştur. Bilgi ve deneyimiyle iş dünyasına birçok öncü işler yapmıştır.

Kendisine ‘ağabey’ dediğim merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, Demirören Ailesi’ne, Demirören Grubu çalışanlarına ve tüm iş dünyasına taziyelerimi sunuyorum.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde