Dolar 6TL'yi geçtikten sonra Erdoğan'dan ilk açıklama: Kaybetmeyeceğiz

Dolar 6TL'yi geçtikten sonra Erdoğan'dan ilk açıklama: Kaybetmeyeceğiz

Teşekkür ziyaretleri kapsamında Bayburt'ta bulunan Erdoğan, "Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Dolar 6TL'yi geçtikten sonra Erdoğan'dan ilk açıklama: Kaybetmeyeceğiz
16px
24px
10.08.2018 11:13
ABONE OLgoogle

Bayburt'ta cuma namazı çıkışı kısa bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, döviz piyasalarında yaşanan hareketliliği değerlendirdi ve "Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Bayburt ziyareti sırasında döviz kurlarındaki yükselişle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşekkür ziyaretlerine 24 Haziran seçimlerinde yüzde 82 ile en yüksek oyu aldığı Bayburt'tan başladı.

Baksı Müzesi ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler cuma namazı için Ulu Cami’ye gitti.

Camide yükselen döviz kuru ile ilgili konuşan Erdoğan, "Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz" dedi.    Washington Post yazarı: Erdoğan ekonomik savaşı kaybetti

Washington Post yazarı Matt O'Brien dünkü yazısında, "Erdoğan savaşı kaybetti" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan: Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var

Ordu'daki sel felaketine de değinen Erdoğan, "İnşallah bu felaketleri de atlatacağız ama ekonomik savaşı da başarılı bir şekilde vereceğiz" diye konuştu.

Erdoğan, dün Rize'de yaptığı açıklamada, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var. Bizler çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, bugün neyiz. İnşallah sizlere sabır, gayret diliyorum. Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah 2023'e farklı gireceğiz. Benim buna imanım, inancım var. 24 Haziran'da siz bizi yalnız bırakmadınız"  ifadesini kullanmıştı.

ABD ile yaşanan siyasi krizin ardından dolar 6, euro 7 lira sınırının aştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde