Doğuş Holding’den iki önemli haber

Doğuş Holding’den iki önemli haber

Doğuş Holding 2012’den bu yana yeme içme sektörüne yatırım yapıyor.

Doğuş Holding’den iki önemli haber
16px
24px
04.10.2019 14:31
ABONE OLgoogle

Doğuş Otomotiv, Türkiye’nin lider oto­motiv ithalatçısı ve en büyük otomotiv distribütörlerinden biridir. 28 yıldır sektörde faaliyet gösteriyor.

Binek araç, hafif ticari araç, ağır vasıta, endüstriyel ve deniz motorları, soğutma sistemleri alanlarında, her biri kendi sektörünün lideri konumundaki 12 uluslara­rası markanın temsilcisi olan firma, bireysel ve kurumsal müşterileri­ne Volkswagen binek ve ticari araç, Audi, Seat, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche, Scania markalarının 80'in üzerinde modelinden oluşan geniş bir ürün portföyü sunuyor.

Volkswagen’in Türkiye’de fabrika kuracağına dönük haberler medyaya yansıdı. Volkswagen Grubu, geçen hafta yaptığı açıklamada da Türkiye’de yapılacak fabrika yatırımının 15 gün içinde detaylarının açıklanacağını duyurdu. Yatırımın 1 milyar euro seviyesinde olacağı öngörülüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Volkswagen Grubu’nun Türkiye’ye kendi geleceğini Doğuş ile ilgili distribütörlük anlaşmasını da bitireceğini yazmıştık. Vokswagen’in bu kararlar doğrultusunda Türkiye’deki markalarına yatırıma hız vereceğini duyduk.    Volkswagen'in Türkiye'ye yatırım tutarı belli oldu

Türkiye’deki araç satışlarını artırmak için de Doğuş Otomotiv’e çok önemli sübvansiyonlar yapacakmış. Doğuş Otomotiv de özel indirimler yaparak pazar payını artıracakmış. Böylece Volkswagen fabrika yatırımı tamamlandığında pazar payını artırmayı hedefliyormuş. 

Gelelim ikinci kulisimize. Doğuş Holding 2012’den bu yana yeme içme sektörüne yatırım yapıyor. D-ream çatısı altında Gina, Parle, Nusr-Et gibi 40 önemli marka bulunuyor. Bu alanda yurtiçin ve yurtdışında büyümesini sürdürüyor.

D-ream’ın restoranları Amerikan Express ile anlaşmalıydı. Bu kart sahiplerine yüzde 20 indirim uygulanıyordu. 1 Ekim itibariyle bu anlaşma bitiyormuş.

D-ream 1 Ekim’den itibaren Yapı Kredi Bankası ile anlaşmaya varmış. Yapı Kredi Crystal Kart ve Premium Adios Premium kartlara yüzde 20 indirim uygulanacakmış. Yapı Kredi kartlarının indirim oranları ilerleyen dönemlerde artacakmış. Mekanların müdavimlerine duyurulur…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde