Doğan Grubu, D&R Mağazalarını da kime satıyor...

Doğan Grubu, D&R Mağazalarını da kime satıyor...

Doğan Grubu'nun, Demirören’e satılması gündemdeki yerini koruyor..

Doğan Grubu, D&R Mağazalarını da kime satıyor...
16px
24px
23.03.2018 07:57
ABONE OLgoogle

Doğan Grubu'nun, Demirören’e satılması gündemdeki yerini koruyor.. Doğan Grubu'yla ilgili yeni bir satış iddiası daha geldi.. 

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş Doğan Holding’in medya varlıklarını satmasının ardından D&R Mağazaları’nı da satacağını açıklayarak medya sektöründen tamamen çıkacağını iddia etti. Yarkadaş D&R’ların dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos’un sahibi olduğu Amazon’a satacağını ifade etti.

 Yarkadaş, "Doğan Medya Grubu, kitap ve müzik sektöründe büyük bir pazara sahip olan D&R mağazalarını dünyaca ünlü http://AMAZON.COM 'a satacak ve yayıncılık faaliyetlerini tamamen sonlandıracak." diye yazdı...  

İstanbul Ticaret Odası'nın kayıtlarına göre Amazon Core Europe Türkiye'de AMAZON TURKEY SERVICES YÖNETİM DESTEK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ adında bir şirket kurmuştu. Amazon'un bir süredir İstanbul'da ofis aradığı konuşuluyordu.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde