Damat da başkanlık istedi

Damat da başkanlık istedi

AKP’nin İstanbul milletvekili adayı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, katıldığı seçim çalışmasında başkanlık propagandası yaptı.

Damat da başkanlık istedi
16px
24px
19.04.2015 10:18
ABONE OLgoogle
AKP’nin İstanbul milletvekili adayı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, katıldığı seçim çalışmasında başkanlık propagandası yaptı. Albayrak, “Türkiye’nin 60-70 ve 90’lardaki gibi patinaj çektiği, gücünü, parasını heba ettiği dönemlere dönmemesi için hem demokratik hakların, özgürlüklerin güçlenmesi için hem de sistemsel işleyişi zorlaştıran birçok handikapın giderilmesi açısından yeni anayasa ve başkanlık çok önemlidir.

Albayrak, seçim çalışmaları kapsamında, Üsküdar Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Burada konuşan Albayrak, 7 Haziran seçiminin hem iç dinamikler açısından hem de uluslararası ve bölgesel dış dinamikler açısından önemli olduğunu belirtti.

Büyük kırılmaların, mezhepsel gerginlik ve savaşların, ekonomik ve siyasi anlamda krizlerin olduğu bir coğrafyada yaşanıldığını ifade eden Albayrak, “Bu coğrafyada, bu bölgede, siyasi istikrarı, ekonomisi, istihdama dayalı yatırım potansiyeli ile güven telkin eden ilk ve tek ülke biziz” diye konuştu. AKP denildiği zaman akıllarda kalan en önemli hususun güven ve istikrar olduğunu vurguladı.

“Bu kadar sancılı bir uluslararası konjonktürde Türkiye’de güven ve istikrarın devamı elzemdir, hayatidir” diyen Albayrak, istikrarın devamı için başkanlık sistemine gereklilik olduğunu iddia etti. “Yeni Anayasa, Yeni Türkiye diyoruz. Aslında farkında olmadan bu değişim sürecinin içindeyiz ve beraber yaşıyoruz” diyen Albayrak, “Bugün geldiğimiz nokta, bu kavşak noktası, yeni Türkiye, yeni anayasa, başkanlık sistemi tartışmalarını da beraberinde getiriyor” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde