Cumhurbaşkanlığı Forsu ne hallere düştü: Site yönetimine Forslu dilekçe

Cumhurbaşkanlığı Forsu ne hallere düştü: Site yönetimine Forslu dilekçe

Ünlü iş kadınından apartman yönetimine gönderilen dilekçede, Cumhurbaşkanlığı Forsu yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı Forsu ne hallere düştü: Site yönetimine Forslu dilekçe
16px
24px
07.08.2019 10:38
ABONE OLgoogle

T.C Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkan Vekili Gülsüm Azeri’nin, ikamet ettiği site yönetimine talepte bulunduğu dilekçede Cumhurbaşkanlığı Forsu’nun kullanması tepki çekti.

Aydınlık'a ulaşan dilekçe görüntüsüne göre Gülsüm Azeri, Mashattan Site Yönetimi'ne hitaben yazdığı 26 Haziran 2019 tarihli dilekçede, iki ayrı blokta sahip olduğu iki daireye güvenlik nedeniyle araç giriş çıkışlarının sorunsuz şekilde yapılması için talepte bulundu.

Elbette bu talep gayet normal. Ancak bir site sakininin hakkı olan bir talebi site yönetimine Cumhurbaşkanlığı Forsu bulunan ve Cumhurbaşkanlığı'ndaki ünvanın belirtilerek yapılması dikkat çekti.

Başarılı bir iş insanı olan Gülsüm Azeri, geçen yıl ekim ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'na atandı.

Geçen yılki kabinede de bakan olarak bir süre kulislerde adı geçen Gülsüm Azeri, Şişecam ve OMV Petrol Ofisi gibi şirketlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

Azeri, halen Tekfen Holding'te bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde