Cumhurbaşkanı Erdoğan, General Electric CEO’suna ne hediye etti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, General Electric CEO’suna ne hediye etti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, General Electric Üst Yöneticisi John Flannery’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, General Electric CEO’suna ne hediye etti?
16px
24px
13.03.2018 14:15
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, General Electric (GE) CEO’su John Flannery’i dün Cumhurbaşkanlığı’nda kabul etti ve kendi konuşmalarından hazırlanan bir kitabı hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan Elon Musk ve Siemens CEO’su Joe Kaeser’den sonra şimdi de General Electric’in CEO’su John Flannery ile görüştü. 

Yaklaşık 1 saat süren görüşmeye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Flannery’ye dış politikaya ilişkin konuşmalarının yer aldığı ‘Dünya 5’ten Büyüktür’ kitabının İngilizce baskısını hediye etti.

125 yıllık General Electric ilk kez ikramiye ödeyemedi

General Electric 2017'de kötü bir seneyi geride bıraktı. 125 yıllık şirket tarihinde ilk kez üst düzey yöneticilere ikramiye verilmedi.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen General Electric (GE) CEO'su John Flannery'ye kötü haber.

Wall Street Journal'ın haberine göre firmanın işleri iyi gitmiyor. Öyle ki 125 yıllık General Electric tarihinde ilk kez üst düzey yöneticilere ikramiye ödemesi yapılmadı.

GE CEO'su John Flannery 2017 yılında 2 milyon dolar kazandı. Şirket hissilerinden olan gelirleri ve emeklilik fonundaki değişiklikle Flannery'nin kazancı 9 milyon doları buldu.

Şirkette ekstra ikramiye alan tek kişi GE Havacılık'ın patronu David Joyce oldu. Joyce 2017 yılında havacılık sektöründeki başarısıyla 1.4 milyon dolar ek ödeme almaya hak kazandı.

66 YILDIR TÜRKİYE'DE

General Electric, sağlık, enerji üretimi, havacılık, aydınlatma ve ulaşım sektörlerinde kamu ve özel sektörlere iş yaparak 66 yıldır Türkiye’de. General Electric, 1948'de Koç Grubu ile aydınlatma ürünleri üretimi konusunda kurduğu ortak girişim ile Türkiye'de üretime yatırım yapan ilk yabancı şirket.

General Electric, geçtiğimiz yıllarda Türkiye'nin birçok büyüme alanında uzun vadeli ortaklıklar kurdu. Bugün, General Electric'in Türkiye'de 800'den fazla çalışanı ile dört ofis ve tesisi bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde