Cinayetle suçlanan iş adamı Tarkan Kadooğlu…. ‘Hayırlı kandiller’ dedi, firar etti!

Cinayetle suçlanan iş adamı Tarkan Kadooğlu…. ‘Hayırlı kandiller’ dedi, firar etti!

Kalegaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan’ın cinayetini soruşturan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, elde edilen deliller ışığında şüpheli olarak TÜRKKONFED Başkanı,  iş adamı Tarkan Kadooğlu’nun ismine ulaştı.

Cinayetle suçlanan iş adamı Tarkan Kadooğlu…. ‘Hayırlı kandiller’ dedi, firar etti!
16px
24px
03.05.2018 14:42
ABONE OLgoogle

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden işadamı Ömer Faruk Ilıcan’ın cinayetine ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında aralarında TÜRKONFED Başkanı, iş adamı Tarkan Kadooğlu'nun babası ve kardeşinin de bulunduğu 7 kişi şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

İsmi gözaltı listesinde olan Tarkan Kadooğlu'nun ise firar ettiği anlaşıldı. Her yerde aranan Kadoğlu'dan geriye twitter'dan paylaştığı son kandil mesajı kaldı.

İşadamı suikastinin azmettiricisi TÜSİAD Yöneticisi Tarkan Kadooğlu çıktı!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan evinin önünde, 21 Mart 2018 tarihinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Kalegaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan’ın cinayetini soruşturan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, elde edilen deliller ışığında şüpheli olarak TÜRKKONFED Başkanı,  iş adamı Tarkan Kadooğlu’nun ismine ulaştı.

Şahsın yakalanması için harekete geçen ekipler, 5 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. Yapılan çalışmalarda, Tarkan Kadooğlu’nun izine rastlanılamazken, şahsın babası ve kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Tarkan Kadoğlu’nun yakalanması için yurt genelinde çalışmalara devam edildiği bildirildi. Ayrıca dosyada 20 ismin daha yer aldığı öğrenildi.  Canımı mı alacaksın! Kadooğlu Holding patronu Tarkan Kadooğlu aranıyor

CİNAYETİN NEDENİ 5 MİLYON LİRA İDDİASI

Soruşturma dosyasına giren bilgilere göre öldürülen işadamı Ilıcan'ın, Kadooğlu Holding'e 5 milyon lira borcu bulunduğu, ödemede sorun yaşadığı ortaya çıktı.

Borçlu Ilıcan'ın cinayetten bir hafta önce de Gaziantep'e giderek Tarkan Kadooğlu ile görüştüğü, “Şu an borcumu ödeyemiyorum, ne yapacaksınız canımı mı alacaksınız?” diyerek tepki gösterdiği bu olay sonrası cinayetin işlendiği ileri sürüldü.

SON MESAJI: HAYIRLI KANDİLLER

Cinayetin azmettiricisi olmakla suçlanan iş adamı Tarkan Kadooğlu’nun twitter hesabından ise en son 30 Nisan’da yani soruşturmaya konu cinayetten 40 gün sonra “Hayırlı kandiller diliyorum” diye paylaşımda bulunduğu gözlendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde