Çevre Bakanı itiraf etti: 10’dan fazla kaçak İmam Hatip Okulu yaptırdım

Çevre Bakanı itiraf etti: 10’dan fazla kaçak İmam Hatip Okulu yaptırdım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "21 yıl belediye başkanlığı yapmış birisi olarak itiraf ediyorum; 10´dan fazla kaçak İmam Hatip Okulu yaptırdım" dedi.

Çevre Bakanı itiraf etti: 10’dan fazla kaçak İmam Hatip Okulu yaptırdım
16px
24px
31.07.2017 04:30
ABONE OLgoogle

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  memleketi Kayseri’de, İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından düzenlenen piknik buluşmasına katıldı.

“KAÇAK İMAM HATİP YAPTIRDIM”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, geçen yıllarda 10 yıl kadar İmam Hatip okulunun vakıf başkanlığını yaptığını hatırlatırken, şöyle dedi: “O dönemde bile hayırsever gelir, İmam Hatip okulu yaptırmak için başvuru yapardı. Valilerden izin çıkmazdı. 21 yıl belediye başkanlığı yapmış birisi olarak itiraf ediyorum; 10’dan fazla kaçak İmam Hatip Okulu yaptırdım. İmar planına işletemedik. Hayırseveri bulduk, okul yaptırmadılar. Aileler öncelikli olarak çocuklarının temelinin sağlam olması için İmam Hatip´e yazdırmak istiyorlardı. Aslında İmam hatip okulları Türkiye´de önemli vazife icra etti. Bizim bildiğimiz inandığımız İslam’ın dayanmış olduğu temeli İmam Hatip okulları ortaya koydu. Kuran ve sünnete dayanan islamı imam hatip okulları verdi.  O yüzden sapkın ne kadar cemaat, cemiyet, dernek imam hatiplileri çok sevmediler.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde