Cemiyeti buluşturan davet! Selin Bozkurt yeni yaşını Frankie'de kutladı

Cemiyeti buluşturan davet! Selin Bozkurt yeni yaşını Frankie'de kutladı

İyilik İçin Sanat Derneği Başkanı Selin Bozkurt yeni yaşını Frankie’de iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan bir davet ile kutladı.

Cemiyeti buluşturan davet! Selin Bozkurt yeni yaşını Frankie'de kutladı
16px
24px
09.02.2018 11:15
ABONE OLgoogle

Manifesto İletişim Grubu CEO’su ve İyilik İçin Sanat Derneği Başkanı Selin Bozkurt yeni yaşını Frankie’de iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan bir davet ile kutladı.

İletişim dünyasının başarılı isimleri arasında yer alan Bozkurt’un doğum günü partisine Buket Taşdelen, Emin Hitay, Nadire Tanes, Yonca Evcimik, Çiğdem Hitay, Orhan Gorbon, Hakan Gümüş, Sitare Kalyoncuoğlu, İbrahim ve Tülay Dölen, Arzu Küfündür, Müge Tezman Sırmabıyık, Nermin Aşçıoğlu, Filiz Yılmaz, Şule Argüder, Handan Aral, Ayşen ve Ali Savcı, Bedri Baykam, Bubi ve Ayşe Hayon, Nazlı Keçili, Nilsun Gündoğdu, Sabiha Kurtulmuş, Seçkin Pirim, Ebru Döşekçi, Begüm Özer, Siren Ertan, Kaya ve İrem Demirer gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Yerli ve yabancı birçok markanın iletişim danışmanlığını yürüten Selin Bozkurt yeni yaşını sevdikleri ile bir arada ünlü Dj Kaan Demiral ve şarkıcı Melek Mosso’nun şarkıları ile karşıladı.  

İş, sanat ve medya dünyasının birbirinden önemli isimlerinin bir araya geldiği gecede Bozkurt, pastasının mumlarını üfledikten sonra bu mutlu günün karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde