CarrefourSa, Bayrampaşa'daki arazisini kaç milyona sattı?

CarrefourSa, Bayrampaşa'daki arazisini kaç milyona sattı?

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi.

CarrefourSa, Bayrampaşa'daki arazisini kaç milyona sattı?
16px
24px
05.03.2018 15:50
ABONE OLgoogle

İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden Bayrampaşa’da metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde yer alan Bayrampaşa CarrefourSA AVM'nin satış işlemi 28 Şubat 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM'nin satış işleminde verilen bedel yasal sınırların altında kaldığı için Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) henüz açıklama yapılmadı.

Bloomberg'in haberine göre Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan 63 dönümlük arazisini 145 milyon liraya Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’na sattı.   CarrefourSA Bayrampaşa AVM'nin satışı neden sır...

Kaynaklar, Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun satın alımın finansmanı için Akbank’tan 40 milyon liralık murabaha kredisi kullandığını ve geri kalan bedelin özkaynakla karşılanacağını söyledi.

145 MİLYONA ALDIK

Re-Pie Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emre Çamlıbel, araziyle ilgili  "Evet biz aldık. Rakam (145 milyon TL) da doğru. Ancak henüz orada ne yapacağımızla ilgili bir karar verilmedi" dedi.

İÇERENKÖY CARREFOUR'UN ARAZİSİ SATILMIŞTI

2017 Aralık ayında Bainbridge Holding AŞ adına kayıtlı İçerenköy Carrefour'un üzerinde bulunduğu 127 dönümlük arazi de 269 milyon euroya City's Gayrimenkul Geliştirme AŞ vasıtasıyla İstanbul Gayrimenkul'e satılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde