Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP’den istifa etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP’den istifa etti

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon partisinden istifa ettiği ve DP’den büyükşehir belediye başkan adayı olduğu konusunda sorulan sorulara "Hayırlı olsun" diyerek cevap verdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP’den istifa etti
16px
24px
12.02.2019 14:14
ABONE OLgoogle

CHP’li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın partisinden istifasının ardından şimdide Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un istifa ettiği öğrenildi.

CHP’den önce büyükşehir daha sonra Bodrum için aday gösterilemeyen Kocadon’un DP’den büyükşehir belediye başkan adayı olacağı resmi açıklamanın ise 19 Şubat günü yapılacağı ifade edildi.

Katıldığı bir cenaze töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kocadon şunları söyledi: "Herkese hayırlı olsun. Daha önümüzdeki günlerde bununla ilgili güzel bir basın açıklaması yapacağım. Sıkıntı yok,, haydi bakalım. Ayın 19’da görüşeceğiz sizinle."  CHP'nin yeniden aday göstermediği Kocadon, Muğla’da DP’den aday olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kocadon’u belediye başkan adayı göstereceği öne sürülmüştü. Seçimlere 52 gün kala CHP genel merkezinden yapılan açıklama ile Mustafa Saruhan Bodrum Belediye Başkan adayı gösterilmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde