Beşiktaş kazandı, zirve karıştı....

Beşiktaş kazandı, zirve karıştı....

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı Beşiktaş 3-0 kazandı ve kritik bir üç puan elde etti.

Beşiktaş kazandı, zirve karıştı....
16px
24px
13.04.2018 22:56
ABONE OLgoogle

Beşiktaş 59 puanla maç fazlasıyla hem zirve ortağı oldu hem de Galatasaray'ın bir puan önüne geçti.

Spor Toto Süper Lig’de 29. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor’a konuk oldu. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren kritik mücadelede Beşiktaş, deplasmanda 3-0’lık galibiyet elde ederek önemli bir üç puan elde etti.

Galatasaray’ın Medipol Başakşehir’i konuk edeceği haftada Beşiktaş, kazanarak puanını 59’a çıkardı ve maç fazlasıyla zirve ortağı oldu ve Galatasaray’ın 2 puan önüne geçti.

Siyah-beyazlıların gollerini henüz ikinci dakikada Ryan Babel ve 20’de Alvaro Negredo kaydetti. İkinci devre de golle başlarken 47’de Babel skoru 3-0 yaptı.

Babel bu sezon ligdeki gol sayısını 12’ye çıkardı. Ricardo Quaresma 5 maçlık cezasını noktalayıp sahalara geri dönerken Şenol Güneş’in öğrencileri kazanarak rakipleri üzerinde de baskı kurmuş oldu.

Sahadan mağlubiyetle ayrılan ev sahibi Teleset Mobilya Akhisarspor’un galibiyet hasreti 5 maça çıktı ve Akigolar küme düşme hattının 6 puan üzerinde 34 puanda kalarak maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde