Beşiktaş evinde beşledi

Beşiktaş evinde beşledi

Süper Lig’de 21. hafta mücadelesinde Beşiktaş, konuğu Kardemir Karabükspor’u 5-0 mağlup etti.

Beşiktaş evinde beşledi
16px
24px
10.02.2018 20:55
ABONE OLgoogle

Beşiktaş konuğu Karabükspor'u 5-0'lık flaş skorla mağlup etti ve 40 puana çıkarak maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti. Beşiktaş'ta Vagner Love iki gol kaydederken sezonun ikinci yarısına çok iyi başlayan Talisca da iki şık gol kaydetti.

Zor günler geçiren ve son sıraya adeta demir atan rakibine karşı oyunu baştan sona üstün götüren Beşiktaş, 14’te Pepe’nin golüyle öne geçti. 27’de ise Anderson Talisca çok şık bir voleyle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Maça 11’de başlayan Alvaro Negredo 56 dakika sahada kalırken üç net gol pozisyonundan faydalanamadı. Buna rağmen çabasıyla taraftardan alkış alan Negredo, 56’da yerini Vagner Love’a bıraktı. Brezilyalı golcü 59’da skoru 3-0’a getirdi ve Beşiktaş kariyerinin ilk golüne imza atmış oldu.

Beşiktaş'ın devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan transfer ettiği Vagner Love, Kardemir Karabükspor maçında oyuna sonradan girip golünü attı. Love'un golü sonrası Vodafone Park'ta 'What is Love' şarkısı çalındı.

84’te Talisca, muhteşem frikik golüyle farkı 4’e çıkardı: 4-0. Yaklaşık 30 metreden sert bir vuruş yapan Talisca’nın şutu, iki direğe çarparak kaleye girdi. Skoru ise 90+2’de Vagner Love belirledi.

Beşiktaş evindeki yenilmezlik serisini 37 maça çıkardı. Siyah-beyazlılar bu sezonun en farklı galibiyetini elde etmiş oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde