Beşiktaş, UEFA ön eleme maçında Lask Linz'i 1-0 yendi

Beşiktaş, UEFA ön eleme maçında Lask Linz'i 1-0 yendi

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, Lask Linz'i Babel'in golüyle 1-0 yendi.

Beşiktaş, UEFA ön eleme maçında Lask Linz'i 1-0 yendi
16px
24px
09.08.2018 20:02
ABONE OLgoogle

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda heyecan Beşiktaş LASK Linz maçı ile başladı. Beşiktaş, 6'da Ryan Babel'in kaydettiği golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 16 Ağustos'ta oynanacak rövanş öncesi avantaj elde etti. Şenol Güneş'in öğrencileri 6'daki golden sonra geri kalan bölümde bulduğu net fırsatlardan faydalanamadı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Avusturya takımı LASK Linz’i konuk etti. Bir önceki turda Faroe Adaları’ndan B36 Torshavn’ı rahat eleyen siyah-beyazlılar, Linz karşısında 1-0’lık galibiyet elde ederek rövanş öncesinde avantaj elde etti. Maça hızlı başlayan siyah-beyazlılar 6. dakikada Oğuzhan Özyakup’un ortasında arka direkte şık bir kafa vuruşu yapan Ryan Babel’le 1-0 öne geçti.

Saat 21.00’de başlayan ve Polonyalı hakem Bartosz Frankowski’nin yönettiği müsabakanın ilerleyen bölümlerinde Cyle Larin, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens ile önemli fırsatlardan yararlanamayan Beşiktaş farkı açma ve avantajını artırma şanslarını değerlendiremedi. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 16 Ağustos Perşembe günü Avusturya’da oynanacak.

Beşiktaş’ta transfer gündeminin odak noktası olan isim Domagoj Vida, müsabakayı tribünden takip ederken Kartal’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma 71’de Lens’in yerine oyuna dahil oldu. Öte yandan Beşiktaş’ı yakından ilgilendiren eşleşmenin ilk maçında Nordsjaelland, konuğu Partizan’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Beşiktaş – LASK Linz eşleşmesinin galibi, Nordsjaelland – Partizan eşleşmesinin galibi ile grup aşamasına kalma mücadelesi verecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde