Belediye Başkanı'nın ‘makam aracı' isyanı: Herkes Audi'ye binsin, ben Passat'a mı?

Belediye Başkanı'nın ‘makam aracı' isyanı: Herkes Audi'ye binsin, ben Passat'a mı?

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in, Audi marka makam aracı alması nedeniyle kendisi hakkında yapılan eleştirilere verdiği "Hepsi Audi ile gelsin çeksinler, ben Passat mı çekeyim yanlarına? Böyle mi olsun yani?

Belediye Başkanı'nın ‘makam aracı' isyanı: Herkes Audi'ye binsin, ben Passat'a mı?
16px
24px
02.03.2016 14:55
ABONE OLgoogle
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in, Audi marka makam aracı alması nedeniyle kendisi hakkında yapılan eleştirilere verdiği "Hepsi Audi ile gelsin çeksinler, ben Passat mı çekeyim yanlarına? Böyle mi olsun yani? Ben Düzce'yi böyle mi temsil edeyim" şeklindeki cevap sosyal medyada günün konusu oldu. Başkanın aracı küçümser şekilde konuşması, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Öncü Haber'e özel röportaj verdi. Röportajda, makam aracıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, şu ifadeleri kullandı: Audi araba almışız belediyeye. Bizim Audi kendi malımız kapının önünde duruyor. İstediğimiz zaman satar aynı parayı yine alırız. Başkası gibi kiralamadık ayda 20-30 bin lira kira ödemedik. Birçoğunu da vergiden düştük mülkümüz olduğu için. Peki dedin ki Düzce gibi başka bir yerde de böyle bir şey oluyor mu? Bolu'da böyle bir şey olmuyor, niye? Bolu başka çünkü. Yav kardeşim gittik dedik ki Türkiye'deki belediye başkanlarının yarısından fazlası bu arabaya biniyor. Hatta ilçe belediye Başkanları biniyor. Hatta Hendek belediyesinde bu arabanın aynısından iki tane var dedik. Ama Düzce farklı. Hepsi Audi ile gelsin çeksinler, ben Passat mı çekeyim yanlarına? Böyle mi olsun yani? Ben Düzce'yi böyle mi temsil edeyim.

TEPKİ ÇEKTİ

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in fiyatı 208 bin liraya kadar çıkan Passat'ı küçümseyerek “İlçe belediye Başkanları da bu arabalara biniyor. Hatta Hendek belediyesinde bu arabanın aynısından iki tane var dedik. Ama Düzce farklı. Hepsi Audi ile gelsin çeksinler, ben Passat mı çekeyim yanlarına? Böyle mi olsun yani? Ben Düzce'yi böyle mi temsil edeyim.” seklindeki sözleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisine yol açtı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde