Başakşehir'i deviren Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti

Başakşehir'i deviren Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti

Haftaya 66 puanla lider giren sarı kırmızılılar en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'i TT Arena'da 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu ve bitime 1 hafta kala 69 puanla 22. şampiyonluğunu ilan etti

Başakşehir'i deviren Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti
16px
24px
19.05.2019 18:06
ABONE OLgoogle

Süper Lig’de bitime 1 hafta kala 66 puanla liderliğini sürdüren Galatasaray ve aynı puana sahip averajla ikinci sırada bulunan Başakşehir şampiyonluk maçına çıktı. Müthiş bir heyecana sahne olacak dev mücadeleyi Galatasaray 2-1 kazandı.

Bitime 1 hafta kala şampiyonun belli olacağı maçta Galatasaray seyircisi önünde Medipol Başakşehir'i ağırladı. Haftaya lider giren Galatasaray'da şampiyonluk maçı için 49 bin 338 kişi tribünleri doldurdu.

Başakşehir, ilk golü attı ama üstünlüğünü koruyamadı.

Feghouli'nin beraberlik golünü kaydetmesinin ardından Galatasaray'ın Belhanda ve Onyekuru ile attığı iki gol Ali Palabıyık'ın başında olduğu VAR tarafından iptal edildi. Ama birbiri ardına gelen Sarı Kırmızılı ataklarda Onyekuru'nun ayağından gelen üçüncü gol geçerlik kazandı.

Galatasaray 2-1 öne geçti.

Saha kenarında ise sürekli gerginlik yaşanırken Fatih Terim tribüne gönderildi. 

Başhakem Cüneyt Çakır ikinci yarıyı 8 dakika uzattı. Ama sonuç değişmedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde