Bahçeli: Bize saray bekçisi diyen ahmaklar...

Bahçeli: Bize saray bekçisi diyen ahmaklar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Bize saray bekçisi diyen ahmaklar; biz vatanın, al bayrağın, ezanın bekçisiyiz' dedi.

Bahçeli: Bize saray bekçisi diyen ahmaklar...
16px
24px
14.03.2019 21:31
ABONE OLgoogle

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aksaray'da düzenlediği mitingde açıklamalarda bulundu.

"Üslubumuza, sözlerimize azami dikkat edeceğiz; nezaketi elden bırakmayacağız, siyaseti, rekabeti, yozlaştırmayacağız; kırıcı, incitici olmayacağız" diyen Bahçeli, konuşmasının devamında, "Bize 'saray bekçisi' diyen ahmaklar, biz bu vatanın, al bayrağın, susturalamayacak olan ezanın bekçisiyiz" ifadelerini kullandı.

'PATLICAN UCUZLADIĞINDA HERKES DOYA DOYA YER, PEKİ BEKA YENİR Mİ?

- Zillet ittifakı ezan sesinden rahatsız. Hemen işi ekonomiye getiriyorlar. Patlıcan yazın ucuzlar, biber-domates yaz aylarında bollaşır. Bekayı patlıcanla mukayese etmek izansızlık değil mi? Bekayı tencerenin kaynayıp kaynamadığıyla değerlendirmek haksızlık değil mi? Kimsenin sofrasında gözümüz yok.

— Patlıcan pahalıysa bu dünyanın sonu değildir, ucuzladığında herkes alır doya doya yer. Peki beka yenir mi?  Ucuzu, pahalısı olur mu?

— Beka olmadan aç kalktım tok yattım demek hiç mümkün olur mu? Beka yoksa vatan yoktur, akşam kuracağımız bir sofra bereket bağımsızlık yoktur. 31 Mart seçimleri bir beka seçimidir, terörü övenlerle milleti yükseltenler arasında yapılacaktır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde