Aydın Doğan bir şirketini daha satıyor

Aydın Doğan bir şirketini daha satıyor

Aydın Doğan, Hepsiburada.com’un sahibi olduğu internet ödeme şirketi Hepsipay’i, havucum.com'a satıyor.

Aydın Doğan bir şirketini daha satıyor
16px
24px
28.10.2019 23:00
ABONE OLgoogle

Enerji, bankacılık ve pazarlama alanında yatırımlar yapan ünlü işadamı Aydın Doğan, Hepsipay isimli internet ödeme şirketini satıyor... 

Doğan Holding'e bağlı  Hepsiburada.com’un sahibi olduğu Hepsipay,  D-Ödeme Elektronik ve Para Ödeme Hizmetleri şirketi adıyla faaliyet gösteriyordu. 

Türkiye’nin en büyük e-ticaret kuruluşlarından olan Hepsiburada’nın 2015'de kurduğu Hepsipay, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan lisansını alarak, Haziran 2016’da faalieyte başlamıştı.   Aydın Doğan medyadan çıktı, işleri tıkırında

Dijital ödeme sistemi geliştirme faaliyet gösteren şirket, Amazon Payments’in başlattığı, iyzico, PayU, iPara gibi uygulamalara karşı alternatif olmuştu. 

Aydın Doğan’ın sattığı Hepsipay’i alan Havucum.com ise 2018' de kurulmuş bir anket şirketiydi. Havucum.com  2019’da Gateinside'ın çatısı altında ticari faaliyetlerini sürdürmeye başladı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde