Arda Turan: Laf attım, kafa attım, burnunu kırdım

Arda Turan: Laf attım, kafa attım, burnunu kırdım

Futbolcu Arda Turan şarkıcı Berkay'la yaptığı kavga sonrasında gündeme gelmiş ve Berkay'ın eşine sarkıntılık ettiği iddia edilmişti.

Arda Turan: Laf attım, kafa attım, burnunu kırdım
16px
24px
11.10.2018 10:34
ABONE OLgoogle

Hatta Berkay'ın eşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşananların bizzat doğru olduğunu söylemişti.

Olayın sıcaklığı kendisini korurken bu defa Arda Turan cephesinden bir açıklama geldi. 2. Sayfa programına konuşan Turan şu ifadeleri kullandı:

“Berkay, mekanda arkadaşlarımla otururken yanıma geldi ve ‘Kaptan seninle yarın konuşabilir miyiz?’ dedi.

Ben şakalaşıyor sandım tamam dedim ancak sonrasında ensemden tuttu ve o an çok sinirlendim kafayı koydum… Savcılık, Arda Turan hakkında soruşturma başlattı

O ana kadar yaşananlardan haberim yok. Olayları Aslıhan’dan öğrendim onu da Berkay’ın eşi aramış.

Olanları duyunca hemen hastaneye koştum, yanımda da silah vardı. Bu olaylara sen inanıyorsan kafama sık dedim sonrasında Berkay ve eşiyle orada helalleştik ancak sonrasında bu tarz paylaşımlarda bulundular.”   Arda Turan, eşine asıldığı şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdı

KAFALARI KARIŞTIRAN SORU

Arda Turan’ın yaptığı bu açıklamanın ardından akıllara gelen en büyük soru ise, Turan’ın taşıdığı silahın ‘silah bulundurma ruhsatı’ ve ya ‘silah taşıma ruhsatı’na sahip olup olmadığı bunun yanı sıra Turan’ın güvenlik önlemlerinin alındığı ve X-Ray cihazının bulunduğu hastaneye belinde silahla nasıl girdiği kafaları karıştırdı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde