Akın İpek: Gece yarısı annemi tapulu evinden çıkarmaya geldiler

Akın İpek: Gece yarısı annemi tapulu evinden çıkarmaya geldiler

Akın İpek, bugün hastaneye tedaviye gidecek annesi Melek İpek'in dönüşte kayyımlar tarafından evine alınmayacağını söyledi.

Akın İpek: Gece yarısı annemi tapulu evinden çıkarmaya geldiler
16px
24px
11.02.2016 15:30
ABONE OLgoogle
İpek Koza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, bugün hastaneye tedaviye gidecek annesi Melek İpek'in dönüşte kayyımlar tarafından evine alınmayacağını söyledi.

Akın İpek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, annesi Melek İpek'in rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastaneden dönüşünde tapusu üzerine ait olan eve alınmayacağını belirtti. 

İpek'in konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

"10 şubat 2016 gece yarısı annemi evinden çıkarmaya geldiler. Bu gün tedaviye gidecek, döndüğünde evine almayacaklarmış. Bu kavmi unutmayın. Peygamber Efendimiz (SAV) güzel ahlakı tarif etmiş. Doğru yol belli. Doğru yoldan sapmış sapıklar, sizin putunuz var sa bizim de Rabbimiz var. Görelim Rabbim ne eyler, ne eylerse güzel eyler.

Öte yandan Akın İpek, "Kozalar sıkıntı ile İpek olur" başlıklı bir video linki paylaştı. Özgür Düşünce'de yer alan videoda polis eşliğinde holding merkezine yapılan baskın sırasında yaşanlar ve çalışanların açıklamaları yer alıyor. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde