Akaryakıta bir zam daha: Motorine 23, benzine 25 kuruş zam

Akaryakıta bir zam daha: Motorine 23, benzine 25 kuruş zam

Türkiye'nin Akaryakıt, Lpg, Lng ve Cng istasyonlarını temsil eden tek işveren sendikası EPGİS, sosyal medya hesabından akaryakıta gelen yeni zamları açıkladı...

Akaryakıta bir zam daha: Motorine 23, benzine 25 kuruş zam
16px
24px
22.05.2018 05:38
ABONE OLgoogle

Türkiye'nin Akaryakıt, Lpg,Lng ve Cng istasyonlarını temsil eden tek işveren sendikası EPGİS, sosyal medya hesabından akaryakıta gelen yeni zamları açıkladı.

Petrol İşverenleri Sendikası (PUİS), benzin ve motorine yapılan zamları resmi internet sayfasından yayımlamama kararı aldığını duyurmuştu. Buna göre yurttaşlar yapılan zamları veya indirimleri ya öğrenemeyecek ya da akaryakıt almaya gittiğinde artık haberdar olamıyor. Ana akım medya zam kararlarını da artık bültenlerine yansıtmıyor.  Akaryakıta 32 kuruş zam geldi pompaya yansıtılmadı

Son bir haftada hızla yükselen doların ardından ise akaryakıta zam gecikmedi. Bu kez zammı, EPGİS, sosyal medya hesabından açıkladı. EPGİS yaptığı paylaşımda, “22/05/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Rafineri çıkış fiyatlarında Lpg Otogaz’da 9 Kuruş/Litre zam olmuştur. Gelen değişim ÖTV’den karşılanmış olup pompa fiyatlarına yansımayacaktır. 22/05/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Rafineri çıkış fiyatlarında Motorinde 23, Benzinde 25 Kuruş/Litre zam olmuştur. Gelen değişim ÖTV’den karşılanmış olup pompa fiyatlarına yansımayacaktır” ifadeleri kullanıldı. 

Rekor kıran akaryakıtta flaş ÖTV düzenlemesi

İŞTE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı İstanbul'da 6,26 liradan Ankara'da 6,31 lira, İzmir'de 6,27 liradan işlem görüyor.

Motorinin litre fiyatı İstanbul'da 5,69 lira, Ankara'da 5,74 liraya yükselirken İzmir'de ise 5,72 liradan satılıyor.

Otogaz LPG'nin litre fiyatı İstanbul'da 3,53 liraya Ankara ve İzmir'de ise LPG'nin litre fiyatı 3,52 liraya satılıyor.

Bir yılda depoda 16 litre akaryakıt kayıp...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde