Abdüllatif Şener’den Erdoğan itirafı... O nu AKP Genel Başkanı yaptım

Abdüllatif Şener’den Erdoğan itirafı... O nu AKP Genel Başkanı yaptım

Abdüllatif Şener, Erdoğan'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara katıldığı bir TV programında yanıt verdi. Şener konuşmasının bir kısmında, "Ben onu milletvekili yaptım, başbakan yaptım, bunu da itiraf ediyorum" dedi.

Abdüllatif Şener’den Erdoğan itirafı... O nu AKP Genel Başkanı yaptım
16px
24px
16.05.2018 04:55
ABONE OLgoogle

Eski AKP’li Abdüllatif Şener, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın kendisi hakkında ‘adam yerine koyulmayan bir referans, siyasette kıymeti olmayan bir adam’ şeklinde yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Şener yaptığı açıklamada “O bana siyasi hayatım boyunca hiçbir ünvan kazandırmamıştır. O daha milletvekili olmadan önce ben 11 yıllık milletvekiliydim. Bakanlık, başbakan yardımcılığı yaptım, o ondan sonra gelip milletvekili oldu” dedi. Erdoğan'dan AKP'nin kurucusuna sert sözler: Sıfırlandı

“ONU AKP GENEL BAŞKANI YAPTIM”

Abdüllatif Şener açıklamalarına “Onun AKP Genel Başkanı oluşunda da Başbakan oluşunda da benim desteğim vardır. Bunu da itiraf edeyim. Bunun için bana minnet duyması gerekir” şeklinde devam etti ve Erdoğan’a açıklamaları nedeniyle sitem etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde