Abdulkadir Konukoğlu'nun hayali neymiş?

Abdulkadir Konukoğlu'nun hayali neymiş?

Gaziantepli işadamı Abdulkadir Konukoğlu, “İnsanların hayali olmadan herhangi bir şeyin sonu gelmez ve gerçekleşmez. Bizim hayalimiz gerçekleşti” dedi.

Abdulkadir Konukoğlu'nun hayali neymiş?
16px
24px
21.10.2014 13:36
ABONE OLgoogle
SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “İnsanların hayali olmadan herhangi bir şeyin sonu gelmez ve gerçekleşmez. Bizim hayalimiz gerçekleşti” dedi.

SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri için Özel Sani Konukoğlu Hastanesi B Blok’ta düzenlenen ‘Beyaz Önlük Giyme’ törenine katıldı.

Sosyal sorumluluk anlayışıyla SANKO Üniversitesi’ni kurduklarını belirten Abdulkadir Konukoğlu, hayalini kurduğu üniversitenin hizmet vermeye başlamasının mutluluk verdiğini dile getirdi.

Tören sonrasında açıklamalarda bulunan Abdulkadir Konukoğlu, duygularına ilişkin şunları söyledi:

“Bu duyguyu tarif etmek mümkün değil ancak yaşanılanı görüyorsunuz. İnsanların hayali olmadan herhangi bir şeyin sonu gelmez ve gerçekleşmez. Bizim hayalimiz gerçekleşti. Bundan sonraki hayalimiz ileride daha büyük bir üniversiteye doğru gidebilmektir. Bizim ana gayemiz sosyal paylaşım ve Gaziantep tıbbının, Gaziantep kaynaklı olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sağlığını sadece biraz daha yukarı çekebilmek. Türkiye vatandaşının hastalığında rahat gidebileceği hastaneler ve rahat gidebileceği doktorlar yetiştirmek istiyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz. Ana gayemiz halkımızın sağlığının daha iyiye doğru gitmesidir.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde