15 yıllık evlilik tek celsede bitti

15 yıllık evlilik tek celsede bitti

Kara bulutlar bu kez yaklaşık üç yıl önce Londra'dan Dubai'ye taşınan Türk iş insanı Cem Habib ile üç çocuğunun annesi, eski model İngiliz Caroline Stanbury'nin evliliğinin üzerine çökmüş

15 yıllık evlilik tek celsede bitti
16px
24px
30.10.2019 08:38
ABONE OLgoogle

Son aylarda sıkça yazdığım boşanma haberlerine maalesef herkesi dumura uğratacak bir tane daha ekleniyor! Kara bulutlar bu kez yaklaşık üç yıl önce Londra'dan Dubai'ye taşınan Türk iş insanı Cem Habib ile üç çocuğunun annesi, eski model İngiliz Caroline Stanbury'nin evliliğinin üzerine çökmüş.

2004 yılında Çırağan Sarayı'nda Diane Kruger'ın da şahitliği ile görkemli bir düğünle evlenen, evliliklerini 2006'da kızları Yasmine, 2010'da da ikizleri Zack ve Aaron ile perçinleyen çift, maalesef tek celsede boşanmış!

YAZI TÜRKİYE'DE GEÇİRMİŞLERDİ

Evet, yanlış okumadınız... Daha geçtiğimiz yaz, çocukları ile uzun süre İstanbul ve Bodrum'da tatili yapan çiftin arasına üç ayda ne girdi merak ettim doğrusu! 'Ladies of London' dizisiyle yurt dışında hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Stanbury, bir süredir markalarla yaptığı işbirlikleri nedeniyle, hayatını Dubai-Londra-Los Angeles arasında sürdürüyordu.

Yakın çevreleri, Stanbury'nin kariyerine evliliğinden daha çok önem verdiği için bu evliliğin bitmiş olabileceğini söylüyor!

Temmuz'da ailesiyle Türkiye'ye gelen Caroline Stanbury, altına "Gerçekten İstanbul sanki dünyanın başkenti" yazdığı bu aile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde