'Yerli Dan Bilzerian' Taha Özer'e polis baskını

'Yerli Dan Bilzerian' Taha Özer'e polis baskını

Sosyal medya fenomeni 31 yaşındaki Taha Özer, müstehcen içerikli yayınlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınd

'Yerli Dan Bilzerian' Taha Özer'e polis baskını
16px
24px
23.03.2018 12:07
ABONE OLgoogle

1.5 milyon takipçisi olan Instagram ve Snapchat hesapları bulunan ve 'Yerli Dan Bilzerian' olarak bilinen Taha Özer, sosyal medya hesaplarından cinsel ilişki videolarını paylaştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyet'teki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Taha Özer adli kontrol kararıyla serbest kaldı. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medya hesaplarından müstehcen, sapkın içerikler paylaştığı gerekçesiyle Taha Özer hakkında soruşturma başlattı.

Bakırköy 2. Sulh Ceza Hâkimliği'nin Taha Özer hakkında yakalama kararı vermesi üzerine Asayiş Şube Ar-Ge ve Bilgi İşlem Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, 15 Mart 2018 günü Ataşehir'deki evini bastıkları Taha Özer'i gözaltına aldı.

Taha Özer'in evinde yapılan aramalarda 4 adet cep telefonu, iki adet bilgisayar ve bir adet taşınabilir bellek ele geçirildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA BIRAKILDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Taha Özer, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Özer isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (Sözcü)

'Cicişler' olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy, tesettür kıyafetleri giyerek Taha Özer ile bir uçak önünde poz vermişti. Taha Özer ve Cicişler umreye gittiklerini söylemişti.

TAHA ÖZER KİMDİR?

Taha Özer zenginliğini, gece hayatını, gezip tozmalarını ve kadınlarla ilişkilerini sergilediği Instagram fotoğraflarıyla hızlı bir şekilde fenomen oldu. Özer, meşhur bir ayakkabı firmasının sahibinin oğlu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde